18 Aralık 2015 Cuma

WORLD'S 50 BEST RASTAURANTS 2015

Here's the full list:
1. El Celler de Can Roca, Girona, Spain
Chef: Joan Roca
Last year's rank: 2
Average cost: €165-€195 ($184-$218)
Photo: dpotera/Flickr
2. Osteria Francescana, Modena, Italy
Chef: Massimo Bottura
Last year's rank: 3
Cost€170-€195 ($190-$218).
Photo: Wingyianna/TripAdvisor
3. Noma, CopenhagenChef: René RedzepiLast year's rank: 1Cost: 1700 DKK ($254)
Photo: Kaufmann/Eater
4. Central, Lima, PeruChef: Virgilio Martinez Last year's rank: 15Cost: s/298-s/388 ($95-$123)
Photo: Facebook
5. Eleven Madison Park, New York CityChef: Daniel HummLast year's rank: 4Cost: $225
Photo: Krieger/Eater NY
6. Mugaritz, Guipúzcoa, Spain
Chef: Andoni Luis Aduriz
Last year's rank: 6
Cost€185 ($206)
Photo: Kent Wang/Flickr
7. Dinner by Heston Blumenthal, London
Chef: Ashley Palmer-Watts
Last year's rank: 5
Cost£57.50-£81 ($89-$125)
Photo: Courtesy Mandarin Oriental Hotel Group
8. Narisawa, TokyoChef: Yoshihiro Narisawa Last year's rank: 14Cost: ¥25000 ($208)
Photo: Facebook
9. D.O.M.Sao Paolo, BrazilChef: Alex Atala Last year's rank: 7Cost: R$380-R$527 ($125-$174)
Photo: NELSON ALMEIDA/AFP/Getty Images
10. Gaggan, BangkokChef: Gaggan AnandLast year's rank: 17Cost: ฿2500-฿4000 ($75-$119)
Photo: Facebook
11. Mirazur, Menton, France. Cost: €85-€140 ($95-$156).
12. L'arpege, Paris. Cost: €240-€320 ($268-$357).
13. Asador Etxebarri, Bisquay, Spain. Cost: €125-€195 ($140-$218).
14. Astrid y Gaston, Lima, Peru. Cost: s/385 ($183).
15. SteirereckAustria. Cost: €132-€142 ($147-$158).
16. Pujol, Mexico City. Cost: 1325 pesos ($87).
17. Arzak, San Sebastian, Spain. Cost: €195 ($218).
18. Le Bernardin, New York City. Cost: $170-$205.
19. Azurmendi, Larrabetzu, Spain. Cost: €145-€175 ($162-$195).
20. The Ledbury, London. Cost: £105-£115 ($162-$178). 
21. Le Chateaubriand, Paris. Cost: €70 ($78). 
22. Nahm, Bangkok. Cost: ฿2300 ($69). 
23. White Rabbit, Moscow. New entryCost: 5,500 RUB. ($102).
24. Ultraviolet, Shanghai, China. Cost: ¥4,000 ($645, inclusive of beverage pairings).
25. Faviken, Sweden. Cost: 2200 SEK ($264). 
26. Alinea, Chicago. Cost: $225-$275.
27. Piazza Duomo, Alba Italy. Cost: €180- €220 ($201-$246).
28. Test Kitchen, Cape Town South Africa. Cost: 590r-950r ($49-$79).
29. RyuGin, Tokyo. Cost: ¥27000 ($224).
30. Vendome, Bergisch Gladbach, Germany. Cost: €190- €268 ($212-$299).
31. Frantzen, Stockholm, Sweden. Cost: 2300 SEK ($277).
32Attica, Melbourne, Australia. Cost: $195 AUD ($154).
33. Aqua, Germany. Cost: €185-€230 ($206-$257).
34. Le Calendre, Italy. €200-€226. ($223-$251).
35. Quintonil, Mexico City. New entryCost: 990 pesos ($65).
36. L'astrance, Paris. Cost: €170-€230 ($190-$257).
37. Biko, Mexico City. Cost: 995 pesos ($65).
38. Amber, Hong Kong. Cost: $1988 HKD ($256).
39. QuiQue Dacosta, Denia, Spain. Cost: €185 ($206).
40. Per Se, New York City. Cost: $310.
41. Mani, Sao Paolo, Brazil. Cost: R$380 ($125).
42. Borago, Santiago, Chile. Cost: 35,000-57,000 CLP ($52-$84).
42. Tickets, Barcelona. Cost: n/a, a la carte tapas.
44. Maido, Lima, Peru. Cost: n/a, a la carte raw fish.
45. Relae, CopenhagenCost: 450-750 DKK ($67-$112).
46. Restaurant Andre, Singapore. Cost: S$298 ($223)
47. Ducasse au Plaza Athenee, Paris. Cost: €380 ($424).
48. Schloss Schauenstein, Austria. Cost: 235-249 SFr ($252-$267).
49. Blue Hill at Stone Barns, Pocatino Hills, New York. New entry. Cost: $218.
50. The French Laundry, Yountville, California, USA. Cost: $295.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder