23 Eylül 2017 Cumartesi

DANGAL - Başarmanın Hikayesi



dangal film künye ile ilgili görsel sonucuAmir Khan son dönemlerin belki de adını en çok bahsettiren oyuncusu, senaristi, yönetmeni. Belki de mucize adam demek bile yetmeyebilir onu tanımlarken. Amir Khan sadece Hindistan'ın gururu değil dünyanın gururu olmalıdır. Tüm filmlerinde insanlığa verdiği mesaj bir çok insanı etkiliyordur eminim.
Gelelim Dangal filmine. Bir insan rolüne verdiği önemi o role gerçekten bürünerek verir. Amir Khan'da tam böyle bir oyuncu aslında. Dangal filmi için yaklaşık 25 kilodan fazla kilo alıp gençlik zamanlarını oynamak için ise bir o kadar kilo vermiş. Rolüne verdiği önemi siz hesap edin.
Dangal bir başarı öyküsü. Hırslar, baba kız ilişkileri, hayaller, çaresizlik hepsini bu filmde bulmanız mümkün. Eğer gerçekten başarmak istiyorsanız ırkın,dilin, dinin, cinsiyetin hiç bir öneminin olmadığını anlayabiliyorsunuz bu filmde. Film yaklaşık iki saat 49 dakika sürüyor. Sıkmıyor aksine her anından tat alabiliyorsunuz.
Filmde Hindistan'ın renkli hayatını gözler önüne sererken bir yandan da bu kadar fakirliğin içerisinde bu başarının gerçek bir öykü olduğunu görmek sizi de imkansızlığın olmadığına inandırıyor. Gerçekten bir başarı öyküsü ve güzel vakit geçirmek istiyorsanız filmi mutlaka izleyin.
Başarıya giden her yolu denemek için elinizden geleni yapmaya başlayacağınıza garanti verebilirim.
İyi seyirler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder